Team 100 – DenGeelenWolff – De CarbageRun 2016

geplaatst in: Sponsoring | 0

De CarbageRun 2016, een 5 daagse monsterrit door de mooiste landen van Europa met een oud barrel. Bij de CarbageRun gaat het niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken! Het gaat er niet om wie het eerste aankomt maar er is wel een wedstrijdelement. Elke dag zijn er opdrachten waarmee punten behaald kunnen worden en het team met de meeste punten aan het einde van de week wint.

De opdrachten brengen de rijders in bizarre situaties waarover nog lang wordt nagepraat. Elke avond is er gezelligheid in de vorm van muziek en in ieder land een onbekend culinair hoogstandje. Met een oud barrel is de kans natuurlijk groot dat je pech krijgt onderweg. En dat is nou precies de bedoeling! Je bent geen echte Carbage Runner als je auto het niet begeeft. The CarbageRun heeft geen sleepwagen, pechservice of technische dienst maar je staat er absoluut niet alleen voor. Van je mede-runners moet je het hebben en dat is gebleken: runners helpen elkaar altijd! Het is één grote familie. Voor ons was het niet alleen de uitdaging om de 2.700 km lange tocht met onze oude Volvo zonder technische mankementen en, belangrijker nog, zonder kleerscheuren uit te rijden maar ook om zoveel mogelijk sponsoren bereid te vinden om geld beschikbaar te stellen voor de Stichting

Vrienden van MeeReizen. We hebben ons het hemd van het lijf geluld en dat heeft geresulteerd in een zeer mooie bedrag van € 2.075,- Dit bedrag is inmiddels in zijn geheel gestort op de rekening van de Vrienden en vele reizigers hebben er al een extra ijsje of een gebakje voor kunnen kopen op een zonovergoten terras, ergens in Europa. Aan de stickers op de auto is goed te zien welke sponsoren ons gesteund hebben. Wij willen deze sponsoren heel hartelijk danken voor hun giften welke allemaal uit een warm hart komen. Op onze beurt zijn we blij dat we deze tocht “voor een goed doel” hebben kunnen maken en we zijn trots op het bedrag dat we hebben opgehaald.

Annemieke Wolff en Peter Geelen

Peter en Annemieke op weg