Bornse Haring Party 2017 donatie van € 10.000,-

geplaatst in: Algemeen | 0

Woensdag 14 juni vond voor de 6de keer de Bornse Haringparty plaats bij De Karmeliet in Zenderen. Een prachtige omgeving voor dit gezellige evenement. Traditioneel werd het “Eerste Vaatje” geveild. Stg. Vrienden van Meereizen is 1 van de 2 goede doelen waar de opbrengst naartoe gaat. Dankzij de enthousiaste biedingen werd overtrof de opbrengst alle verwachtingen. Het vaatje leverde EUR 20.000,= op.

De organisatie kon na de veiling aan zowel Stg. Vrienden van MeeReizen als Stg. Hulphond een cheque van EUR 10.000,= overhandigen. Hier zijn wij superblij mee en we gaan ervoor zorgen dat het geld goedbesteed wordt.

Wij zijn de organisatie van de Bornse Haring Party en alle aanwezigen die hebben meegeboden ontzettend dankbaar voor dit enorme bedrag! Mede hierdoor kunnen wij eraan bijdragen dat de vakantiereizen die MeeReizen organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking uitvoerbaar en betaalbaar blijven.

Het artikel op Borne Boeit.nl. De foto is ook gemaakt door Borne Boeit.