Donatie van Morssink Bouwmaterialen uit Delden

geplaatst in: Algemeen | 0

‘Vertel eens iets over jullie stichting Vrienden van MeeReizen’, vroeg Anneke Morssink, directeur/eigenaar van Morssink Bouwmaterialen te Delden. ‘Morssink bestond vorig jaar 100 jaar en uit de opbrengst van dit festijn gaan wij elke maand een goed doel sponseren.’

Anneke werd door ons geinformeerd en kort geleden vertelde zij ons dat de Stichting Vrienden van MeeReizen in aanmerking kwam voor een donatie van € 1000,-.

Daar zijn wij als stichting erg blij mee. Het geld komt volledig ten goede aan de uitvoering van het werk van MeeReizen te Borne, een organisatie die vakantiereizen aanbiedt voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Het zou immers leuk zijn als de vakantiegangers, die ondersteund worden tijdens de reis door honderden vrijwilligers, eens een keer extra op een terrasje kunnen zitten. Maar ook komt het geld ten goede aan de deskundigheidsbevordering van de vrijwilligers. Zij zijn een onmisbare schakel.

 

Wij werden door Bert Morssink, mede-directeur uitgenodigd op 26 juni 2018 om de cheque in ontvangst te nemen. Annemieke Wolff, de voorzitter, nam deze taak op zich. Na een rondleiding door het prachtige bedrijf overhandigde Bert Morssink de cheque aan Annemieke, die hiervoor hartelijk dank zegde.

Morssink Bouwmaterialen te Delden laat op deze wijze voortreffelijk haar maatschappelijke functie zien en zij kunnen er van op aan dat het geld geheel ten goede komt aan de werkzaamheden van MeeReizen.