1rodel

De volgende personen maken deel uit van het bestuur van de Stichting Vrienden van MeeReizen:

Voorzitter: Annemieke Wolff

Jaren geleden, toen ik werkzaam was bij de Rabobank, kwam ik in aanraking met het goede werk van de Stichting MeeReizen en haar vele vrijwilligers. Sinds 2014 begeleid ik zelf ook mensen tijdens hun vakantie. Geweldig leuk om te doen. Mensen zien genieten en plezier maken. Maar ook zelf een spiegel voorgehouden krijgen. Handelen in soms lastige en voor “de leek” onbekende situaties. Het teamwork. Van elkaar op aan moeten kunnen. Ik ben er trots op dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.
Tegenwoordig als eigenaar van mijn eigen bedrijf, Wolff Connect, en als voorzitter van de Stichting Vrienden zet ik mij in om sponsoren te werven en zorg ik ervoor dat de ontvangen gelden goed besteed worden. U vindt mij op www.wolff-connect.nl
 


Secretaris: Leo Gelderblom

Sinds vele jaren ben ik begeleider van vakanties van MeeReizen. Ik doe dat met veel plezier en krijg er energie van. Sinds ik pensionado ben, besteed ik als vrijwilliger meer tijd aan MeeReizen. Toen het initiatief kwam om een Stichting Vrienden van MeeReizen op te richten wilde ik hiervoor iets gaan betekenen. Het mogelijk blijven houden van het uitvoeren van betaalbare vakanties voor mensen met een beperking is mijn belangrijkste drive. Je krijgt er zoveel voor terug, dat het eigenlijk onbetaalbaar is.


Penningmeester: Dirk Jan Pruntel

Ik ben werkzaam als relatiebeheerder bij De Jong & Laan Accountants Belastingadviseurs in Lochem en via mijn broer, die jaren als vrijwilliger mee is geweest, in contact gekomen met de vakanties van MeeReizen. Sinds 2012 ga ik met MeeReizen als vrijwilliger eens per jaar mee op vakantie. De eerste keer was uit pure nieuwsgierigheid, omdat mijn broer altijd met geweldige verhalen thuis kwam, maar daarna ben je ‘verkocht’. Het geeft je zo’n goed gevoel om bij de mensen een lach op hun gezicht te zien. Even alles vergeten en plezier hebben met elkaar. Dat is waar het om gaat.


Algemeen Bestuurslid: Ria Kroeze

Vanaf 1968 tot 2012 ben ik werkzaam geweest bij Mee Twente en ben ruim dertig jaar betrokken geweest bij de organisatie van Mee Reizen. Ik ben nu met pensioen en af en toe nog als vrijwilliger betrokken bij het inzwaaien van de vakantiegroepen. Ik draag Mee Reizen een warm hart toe omdat ik vind dat mensen met een beperking ook recht hebben op vakantie en kunnen terugkijken op een onvergetelijke reis. Als lid van het bestuur van de Stichting Vrienden Van MeeReizen wil ik een bijdrage leveren opdat de vakanties kunnen blijven bestaan.


 

vlnr Annemieke, Dirk Jan, Ria en Leo